Spansk matlagning är till stor del regional och bygger på produkter som hämtas från den närmaste trakten, men gemensamt för hela Spanien är en färgglädje i matlagningen och en förmåga att förvandla råvaror till verklig kokkonst. Den meny vi valt är baserad på riktigt genuin mat; mat från de spanska byarna – rättfram, enkel och smakrik.
Zuccinibiffar med parmesanost
Friterad halloumiost med romescosås
Friterad små delikatess paprikor
Friterade kronärtskockor med mojosås
Vitlöks och persiljefrästa champinjoner
Friterad potatis i aioli
Het cayennepepparpotatis á la Madrid
Spanska ostar med kvittenmarmelad
Kikärtsgryta med spenat
Färskostfyllda grillade paprikor
Chili och vitlöksfrästa räkor
Stekta tigerräkor med saffransaioli
Friterade räkor med söt-stark sås
Friterade bläckfiskringar med aioli
Vitlöksfrästa svärdmusslor
Chilifräst bläckfisk
Sauterade musslor med serranoskinka.
Tigerräksknyten på bädd av tomatsås
Ciderfräst färskorv
Lufttorkat nötkött med citron & parmesan
Vitlöksmarinerade kycklingbitar
Moriskt fläskfiléspett på bädd av tomatsallad
Lammfärsbiffar med mintaioli
Baconlindade dadlar
Stekt serranolindad manchegoost
Lammrostbiff med rödvinsås
Iberisk griskind al Pedro Ximenez
Kroketter fyllda med serranoskinka
Krabbröra med tigerräka och ägg
Iberisk serranoskinka med chevréost
Rökt lax med roquefortost
Långkokt karré med rostad lök.
Katalansk creme bruleé med bränt socker
Fläder & jordgubbs sorbet med limemarinerade hallon
Chokladpannacotta med skogsbärskaramell
Apelsinglass i sitt skal
Krämig honung & mandelglass
Hemgjorda tryfflar